0_Web_AktualeBotëBotë.Portal

Në Kaliforni është shpallë gjendje e jashtëzakonshme për shkak zjarreve

Guvernatori i Kalifornisë Gevin Njusom shpalli gjendje të jashtëzakonshme në këtë shtet amerikan sepse zjarret dhe kushtet ekstreme kohore detyruan pothuajse 200.000 njerëz t'i braktisin shtëpitë e tyre.

Back to top button
Close
Close