EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Në Itali konfiskohet drogë në vlerë prej mbi një miliardë euro e dedikuar për financimin e SHI-së

Policia financiare në Napoli në portin Salerno zbuloi dhe konfiskoi drogë në vlerë prej një miliardë eurosh.

Romë, 1 korrik 2020 (MIA) – Policia financiare në Napoli në portin Salerno zbuloi dhe konfiskoi drogë në vlerë prej një miliardë eurosh.

Policia i zbuloi 14 tonë amfetaminë, 84 milionë tableta me logon “kaptagon” që prodhohet në Siri nga Shteti Islamik për financimin e terrorizmit.

Droga ka qenë e fshehur në cilindra industrial për letër të cilat duhej t’i pengonin skanerët për ta zbuluar përmbajtjen. shk/

 

Таг
Back to top button
Close
Close