EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Në Irlandë arrestohet një burrë për shkak të vdekjes së 39 vietnamezëve

Në Irlandë dje është arrestuar një burrë 40 vjeçar nën dyshimin se ka lidhje me vdekjen e 39 emigrantëve vietnamez, trupat e të cilëve në tetor të vitit të kaluar ishin gjetur në një kamion në Eseks.

Londër, 21 prill 2020 (MIA) – Në Irlandë dje është arrestuar një burrë 40 vjeçar nën dyshimin se ka lidhje me vdekjen e 39 emigrantëve vietnamez, trupat e të cilëve në tetor të vitit të kaluar ishin gjetur në një kamion në Eseks.

I arrestuari Ronan Hjuz nga Irlanda Veriore është akuzuar pas 39 pikave për vrasje,  si dhe për shkelje të ligjeve për migrim.

Paraprakisht, shoferi i kamionit nga Irlanda Veriore, Moris Robionson e pranoi fajin pas 39 pikave për vrasje të emigrantëve.  sa/

Таг
Back to top button
Close
Close