EvropëEvropë.Portal

Në Holandë grevë të punonjësve arsimorë

Rreth 80 për qind e shkollave fillore dhe të mesme sot nuk punojnë për shkak të grevës së punonjësve arsimorë.

Back to top button
Close
Close