BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Në Greqi janë konfirmuar gjithsej 26 raste të reja të llojit të ri të Kovid-19

Dy raste të reja të llojit të ri të Kovid-19 janë zbuluar në Greqi, sipas mediave greke, dhe janë konfirmuar gjithsej 26 raste të llojit të mutacionit të koronavirusit të zbuluar në Britaninë e Madhe, raporton korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close
Close