BallkanBallkan.Portal

Në Greqi grevë 24 orësh e nëpunësve shtetëror

Nëpunësit shtetëror grek sot kanë filluar grevë 24 orësh duke kërkuar mes tjerash paga më të larta në shëndetësi dhe punonjësit në sektorin e arsimit dhe punësim më të mëdha gjatë kohës së pandemisë.

Back to top button
Close
Close