0_Sport,PortalTenis

Në gjysmëfinalen dhe finalen e Australia open do të lejohet prania e shikuesve

Bllokada pesëditëshe në Viktoria, Australi, do të përfundojë siç u planifikua më 17 shkurt në ora 23:59 minuta sipas kohës lokale, përveç nëse të mërkurën në mëngjes nuk vjen deri në rritje të rasteve pozitive me koronavirus.

Back to top button
Close
Close