Korrespondentë MKDShoqëri

Në gjimnazet në rajonin e Dibrës në vit të parë 206 nga 544 nxënësit e paraparë

- Në tri shkollat e mesme komunale aq sa funksionojnë në komunat Dibër, Qendra Zhupë dhe Rostushë, në vitin e ri shkollor 2020/2021 në vitin e parë janë regjistruar 206 nxënës.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close