0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalPolitikë

Në funksion Regjistri kombëtar i pronarëve të vërtetë

Regjistri kombëtar i pronarëve të vërtetë është në funksion prej sot, me të cilën edhe Regjistri qendror përfshihet  në luftën kundër larjes së parave dhe financimin e terrorizmit.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close