BallkanBallkan.PortalSvet.Slajder

Në Federatën e BeH-së prej nesër vendoset orë policore

Për shkak të gjendjes së keqësuar epidemiologjike, Shtabi i Krizës së Federatës së Bosnje e Hercegovinës o ashpërsoi masat për parandalimin e përhapjes së Kovid-19 me vendosjen e orës policore dhe uljen e numrit të personave të lejuar në tubime publike prej 50 në 30.

Back to top button
Close
Close