Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

1738. - Lindi Zhozeh Injas Gijotin, mjek francez dhe përkrahës i dënimit kapital. Ekzekutimi i parë, me mekanizmin e prerjes së kokës, që mban emrin e tij, u bë më 25 prill 1792.

28 maj 2020 (MIA)

Back to top button
Close
Close