Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

1670.  – Çarlsi II dhe Luis XIV nënshkruajnë një traktat të fshehtë në Dover, Angli, duke i dhënë fund armiqësive mes Anglisë dhe Francës. 1805. - Mbreti francez Napoleoni i Parë është kurorëzuar për mbret të Italisë në katdralen në Milano.

26 maj 2020 (MIA)

Back to top button
Close
Close