Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

1803. - Lindi Ralf Valdo Emerson, poet dhe eseist amerikan. Ai u bë eksponenti kryesor i Transsendentalizmit të Anglisë së Re.

25 maj 2020 (MIA)

Back to top button
Close
Close