0_Infopako.PortalNë ditën e sotme

Në ditën e sotme

- Dita e Vëllezërve Cirili dhe Metodi. 1153. - Vdiq Mbreti Daniel i I i Skocisë. Pas vdekjes fronin e tij e zuri nipi tij, Malkolm IV.

24 maj 2020 (MIA)

Back to top button
Close
Close