Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

1377. - Vdiq mbreti anglez Eduardi i Tretë, i cili gjatë sundimit nga viti 1327 e pushtoi Skocinë dhe e shkaktoi Luftën njëqindvjeçare me Francën, ndërsa në vitin 1340 u shpall për mbret i vendit.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close