Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

551.p.e.s - Lindi Konfuçie, filozofi kinez. Në doktrinën e tij etike elementi kryesor është "zhen", respektivisht humanizmi. E quajnë "Sokrati kinez" dhe mësuesi i 10.000 brezave. Vdiq në vitin 479 para erës sonë.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close