Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

- Sot është Dita Ndërkombëtare e Përmendoreve të Kulturës dhe Lokaliteteve 1025. – Boleslav I kurorëzohet në Gniezno, duke u bërë kështu mbreti i parë i Polonisë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close