Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

1588. - Lindi Tomas Hobs, filozof anglez, përkrahës dhe sisitemtizator i empirizmit anglez klasik. Është i njohur për maksimën "Njeriu për njeriun është ujk".

5 prill 2020 (MIA)

Back to top button
Close
Close