Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

1475. - Në Kaprese, Toskanë, lindi Buonaroti Mikelanxhelo (emri i vërtetë i tij është Mikelanxhelo di Lodovoko di Leonardo di Bunorato Siomni), skluptor,piktor, ndërtues dhe poet italian, kolos i artit italian të renesansën, një nga  artistët gjeni më të mëdhenj të tërë historisë të civilizimit. 

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close