Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

1193. - Vdiq sulltani i Egjiptit dhe Sirisë, Saladin. Forcat e tij morën në vitin 1187 Jerusalemin, duke i dhënë fund pushtimit të tij 88 vjeçar nga frankët.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close