InfopakoNë ditën e sotme

Në ditën e sotme

1652. - Lindi shkrimtari anglez Tomas Otuej, tragjeditë e të cilit në vargje karakterizohen me dhuratë poetike dhe tragjedi të fuqishme. Veprat: "Venecia e shpëtuar", "Jetimi", "Don Karlos".

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close