Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

1389. - Mbreti Albert i Suedisë zihet rob nga danezët në betejën e Falkopingut. Në këtë mënyrë mbretëresha Margaret e Danimarkës bëhet efektivisht sundimtare e Suedisë dhe Danimarkës.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close