Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

1712. – Lindi Fridrih i Dytë, mbret prusian (1740-1786). udhëheqës ushtarak, filozof dhe shkrimtar.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close