Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

1744. – Në Napoli vdiq Xhovani Batista Viko, filozof italian. Konsiderohet për themelues të psikologjisë së kulturës dhe të filozofisë së historisë si disiplinë shkencore. Lindi në Napoli, më 23 qershor të vitit 1668.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close