Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

1419. – Në luftën njëqindvjeçare mes Francës dhe Anglisë, mbrojtësit e qytetit francez Ruan iu dorëzuan ushtrisë së mbretit anglez Henri i Pestë, pas çfarë ai e përfundoi pushtimin e Normandisë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close