Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

1547. – Princi Ivan i Katërt, në histori i njohur si Ivan Grozni, në Moskë kurorëzohet për perandor rus. Gjatë sundimit të tij veçanërisht në shprehje erdhën apsolutizmi dhe centralizimi mbretëror i vendit në të cilën deri atëherë rëndësi të madhe kishin familjet e shquara.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close