Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

1703. - Jugu i Anglisë përfshihet nga "Stuhia e madhe" që zgjati dy ditë. Ajo shkaktoi daljen nga shtrati të lumenjve Tamiz dhe Severen dhe vdekjen e së paku 8000 vetëve.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close