Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

Dita Ndërkombëtare e Kursimit 1517. - Vdiq Fra Bartolomeo, piktori i Rilindjes i njohur si "Bacci della porta". Ai u bë i famshëm me pikturat e tij gjigande "Jonah", "Isiah" dhe "Shën Marku".

Back to top button
Close
Close