Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

42 p.e.s - Markus Junius Bruti, udhëheqësi i komplotit për vrasjen e Jul Çesarit, vret veten pasi mundet rëndë nga Mark Antoni dhe Oktaviani në betejën e Filipit.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close