Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

1745. - Vdiq Xhonatan Suift, poet, shkrimtar dhe satirist anglo-irlandez. Ai u bë i njohur me kryeveprën e tij "Udhëtimet e Guliverit".

Back to top button
Close
Close