Në ditën e sotme

 1 Tetori është Dita Ndërkombëtare e të Moshuarve. 1684. - Vdiq poeti francez Pjer Kornej, krijues i tregjedisë klasike franceze. Ka shkruar edhe komedi, poema religjioze dhe artikuj letraro-teorik

Back to top button
Close
Close