Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

1590. – Papa Urban VII vdes 13 ditë pasi që zgjidhet Papë dhe njëherësh bëhet papa me kohë më të shkurtër në detyrë në historinë e Vatikanit.

27 shtator 2020 (MIA)

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close