Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

1869. - Jay Gould dhe James Fisk u munduan të ndërhyjnë në tregun e arit në Shtetet e Bashkuara. Qeveria u përgjigj duke hedhur në treg arin me çmim të ulët, gjë që shkaktoi shumë panik. Eventi u quajt "E premtja e Zezë".

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close