Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

1713. - Lindi Ferdinandi VI, mbret i Spanjës në vitet 1746-1759. Ai mbështeti reformat ekonomike dhe ushtarake dhe rritjen e kontrollit të shtetit mbi Kishën Katolike romane.

Back to top button
Close
Close