Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

1135. - Lindi filozofi, mjeku matematikani dhe astronomi hebraik Mojsej ben Majmon, i njohur si Mojsej, pasues i Aristotelit.

30 mars 2020  (MIA)

Back to top button
Close
Close