Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

1040. - Mbreti Dunkan i Skocisë vritet nga Makbethi, i cili më pas bëhet mbret dhe sundon për 17 vjet.

14 gusht 2020 (MIA)

Back to top button
Close
Close