Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

1660. - Në Madrid vdiq Diego Rodriges de Silva Velaskes, njëri ndër piktorët më të njohur spanjoll dhe botëror.

7 gusht 2020 (MIA)

Back to top button
Close
Close