Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

1660. - Vdiq Diego Velaskez, piktor i famshëm spanjoll. Ai u bë figurë qëndrore e shekullit të 17-të dhe i famshëm për realizimin e tij. Ndër punimet e tij më të famshme përmenden "Zonjat e nderuara" dhe "Venusi dhe Kupidi".

6 gusht 2020 (MIA)

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close