Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

Dita Botërore e Popullatës 1274. - Lindi mbreti i Skocisë, Robert Bruce, i cili korri një sërë fitoresh kundër forcave angleze dhe mbretit Eduard III.

11 korrik 2020 (MIA)

Back to top button
Close
Close