Korrespondentë MKD

Në burgun e Shtipit normalizohet gjendja me përhapjen e koronavirusit

Në burgun e Shtipit është normalizuar gjendja me përhapjen e koronavirusit, deklaroi për MIA-n drejtori Miki Todorov dhe informoi se nesër nga izolimi dalin pesë të dënuar dhe tre të punësuar.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close