EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Në Bruksel vazhdohet ora policore, maskat mbrojtëse të detyrueshme gjithkund

Në Bruksel, nga e hëna, 26 tetor, maskat sërish do të jenë të detyrueshme gjithkund dhe në çdo kohë, ndërsa ora policore do të vazhdohet dhe qytetarëve do t'u ndalohet t'i lëshojnë shtëpitë e tyre nga ora 22 e deri më 6 të mëngjesit.

Back to top button
Close
Close