EvropëEvropë.Portal

Në Britani të Madhe 20.890 të sapoinfektuar, kanë vdekur 102 persona – Notingem në nivel më të lartë të alarmit

Britania e Madhe sot ka regjistruar 20.890 raste të reja  të koronavirusit dhe 102 raste të vdekjes, tregojnë të dhënat zyrtare.

Back to top button
Close
Close