EvropëEvropë.Portal

Në Britani dhe Portugali numër rekord i të vdekurve nga koronavirusi

Britania e Madhe sot sërish ka numër rekord të rasteve të vdekjes  nga koronavirusi, njejtë sikur edhe Portugalia ku numri i të sëmurëve u rrit për 40 për qind nga dita paraprake.

Back to top button
Close
Close