0_Web_AktualeBotëBotë.PortalSvet.Slajder

Në botë mbi 62,5 milion njerëz janë infektuar me Kovid-19

Në botë me koronavirusin e ri janë infektuar 62,57 milion njerëz, ndërsa nga pasojat e infektimin  vdiqën 1.458.309 persona në 210 vende dhe territore në botë.

Back to top button
Close
Close