KulturëKulturë.Portal

Në Bllacë ngritët “muri i kujtesës”

Vitin e kaluar në prani të shumë zyrtarëve të lartë politikë e institucional të Republikës së Kosovës dhe të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në zonën ndërkufitare në Bllacë në pjesën kosovare, u vu gurthemeli i Qendrës Përkujtimore e Eksodit “Bllacë ‘99” dhe u promovua treni me mbishkrimin “Përjetësisht në memorien shqiptare”, që është simbol tragjedisë së shqiptarëve të Kosovës.

Back to top button
Close
Close