0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeParashkimi i motitShoqëri

Në Berovë janë matur – 16 gradë, temperaturat ditore nga -5 deri në katër gradë

Në territorin e gjithë vendit mbrëmë dhe sot në mëngjes janë matur temperatura minus, ndërsa më ftohtë ishte në Berovë - 16 gradë. Në Manastir u matën -13, në Krushevë - 12, në Mavrovë -11, në Kriva Pallankë dhe në Vinicë -10, në Pretor -9, në Ohër, Prilep, Shtip dhe Strumicë - 8, në Tetovë dhe Kumanovë - 6, në Demir Kapi - 5, në Shkup, Gjevgjeli dhe Dojran - 4 gradë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close