EvropëEvropë.PortalKorrespondentë BotëSvet.Slajder

Në Belgjikë mesatarisht në nivel ditor raportohen 13.000 të infektuar të rinj me Kovid-19

Shtabi i Krizës për Kovid-19 informoi se midis 17 dhe 23 tetor Belgjika ka mbërritur shkallë mesatarisht prej trembëdhjetë mijë të sapoinfektuar n ditë, lajmëroi korrespondentja e MIA-s nga Brukseli. 

Back to top button
Close
Close