BallkanBallkan.PortalSvet.Slajder

Në BeH vazhdon ora policore për edhe 14 ditë

Shtabi i krizës i Ministrisë federale të Shëndetësisë së Bosnje e Hercegovinës sot i vazhdoi masat për mbrojtje nga përhapja e koronavirusit të ri për edhe 14 ditë, që nënkupton mbajtje të obligueshme të maskës në ambient të hapur dhe të mbyllur, respektim të distancës fizike prej dy metrave dhe ndalesë për lëvizje nga ora 23:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit.

Back to top button
Close
Close