0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderShoqëri

Në ASHAM “Ditët e CERN-it në Maqedoninë e Veriut”

Që sot deri më 17 maj në ASHAM do të mbahen më shumë ngjarje në kuadër të "Ditëve të CERN-it në Maqedoninë e Veriut" në organizim të Fakultetit Matematiko-natyror, Universitetit "Shën Cirili dhe Metodij" në Shkup, Fondit për Inovacione dhe Zhvillim Teknologjik (FIZHT), ndërsa nën patronatin e ASHAM.

Shkup, 13 maj 2019 (MIA) – Që sot deri më 17 maj në ASHAM do të mbahen më shumë ngjarje në kuadër të “Ditëve të CERN-it në Maqedoninë e Veriut” në organizim të Fakultetit Matematiko-natyror, Universitetit “Shën Cirili dhe Metodij” në Shkup, Fondit për Inovacione dhe Zhvillim Teknologjik (FIZHT), ndërsa nën patronatin e ASHAM.

Në orën 11 sot do të hapet ekspozita “Hulumtim në CERN” nga autorët Ludvig Dobzhinski dhe Daniel Denegri dhe këndi bërthamor i lodrave për fëmijë, autore e së cilës është Mimoza Ristova.

Nesër në kuadër të “Ditëve të CERN-it në Maqedoninë e Veriut” do të mbahet seminar shkencor “Ditët e CERN-it në Maqedoninë e Veriut”. shk/

Таг
Back to top button
Close
Close