Korrespondentë MKDKronikëKronikë.Portal

Në aksidentin afër Kadrifakovës, nuk ka të lënduar

 Aksidenti afër fshatit Kadrifakoivë në pjesën e autostradës nga Shtipi drejt Milladinovcit e ndaloi trafikun.

Shtip, 27 shkurt 2020 (MIA) – Aksidenti afër fshatit Kadrifakoivë në pjesën e autostradës nga Shtipi drejt Milladinovcit e ndaloi trafikun.

Zëdhënësja e SPB-Shtip, Gordana Panatojova për MIA-n informoi se bëhet fjalë për aksident midis dy makinave, me ç’rast gjatë aksidentit është shkaktuar dëm material, ndërsa deri në këtë moment nuk ka raportime për persona të lënduar, të cilët kanë qenë në makina.

Aksidenti ka ndodhur rreth orës 18.30. Aksidenti në këtë pjesë të autostradës në drejtim të Shtipit drejt Milladinovcit afër fshatit Kadrifakovë nga ora 19.15 është në ndërprerje dhe në vijim është ekspertiza nga ana e organeve hetimore në vendin e aksidentit. Trafiku po zhvillohet përmes rrugës së vjetër rajonale. Derisa pjesa e autostradës nga Milladinovci në drejtim të  Shtipit po zhvillohet pa ndërprerje. vd/ar/

Back to top button
Close
Close